سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و او را از ایمان پرسیدند ، فرمود : ] ایمان بر چهار پایه استوار است ، بر شکیبایى ، و یقین و داد و جهاد . و شکیبایى را چهار شاخه است : آرزومند بودن ، و ترسیدن ، و پارسایى و چشم امید داشتن . پس آن که مشتاق بهشت بود ، شهوتها را از دل زدود ، و آن که از دوزخ ترسید ، از آنچه حرام است دورى گزید ، و آن که ناخواهان دنیا بود ، مصیبتها بر وى آسان نمود ، و آن که مرگ را چشم داشت ، در کارهاى نیک پاى پیش گذاشت . و یقین بر چهار شعبه است : بر بینایى زیرکانه ، و دریافت عالمانه و پند گرفتن از گذشت زمان و رفتن به روش پیشینیان . پس آن که زیرکانه دید حکمت بر وى آشکار گردید ، و آن را که حکمت آشکار گردید عبرت آموخت ، و آن که عبرت آموخت چنان است که با پیشینیان زندگى را در نوردید . و عدل بر چهار شعبه است : بر فهمى ژرف نگرنده ، و دانشى پى به حقیقت برنده ، و نیکو داورى فرمودن ، و در بردبارى استوار بودن . پس آن که فهمید به ژرفاى دانش رسید و آنکه به ژرفاى دانش رسید از آبشخور شریعت سیراب گردید ، و آن که بردبار بود ، تقصیر نکرد و میان مردم با نیکنامى زندگى نمود . و جهاد بر چهار شعبه است : به کار نیک وادار نمودن ، و از کار زشت منع فرمودن . و پایدارى در پیکار با دشمنان ، و دشمنى با فاسقان . پس آن که به کار نیک واداشت ، پشت مؤمنان را استوار داشت ، و آن که از کار زشت منع فرمود بینى منافقان را به خاک سود ، و آن که در پیکار با دشمنان پایدار بود ، حقى را که بر گردن دارد ادا نمود ، و آن که با فاسقان دشمن بود و براى خدا به خشم آید ، خدا به خاطر او خشم آورد و روز رستاخیز وى را خشنود نماید . و کفر بر چهار ستون پایدار است : پى وهم رفتن و خصومت کردن و از راه حق به دیگر سو گردیدن و دشمنى ورزیدن . پس آن که پى وهم گرفت به حق بازنگشت ، و آن که از نادانى فراوان ، خصومت ورزید ، از دیدن حق کور گشت ، و آن که از راه حق به دیگر سو شد ، نیکویى را زشت و زشتى را نیکویى دید و مست گمراهى گردید ، و آن که دشمنى ورزید راهها برایش دشوار شد و کارش سخت و برون شو کار ناپایدار . و شک بر چهار شعبه است : در گفتار جدال نمودن و ترسیدن و دو دل بودن ، و تسلیم حادثه‏هاى روزگار گردیدن . پس آن که جدال را عادت خود کرد ، خویش را از تاریکى شبهت برون نیاورد ، و آن که از هر چیز که پیش رویش آمد ترسید ، پیوسته واپس خزید ، و آن که دو دل بود پى شیطان او را بسود ، و آن که به تباهى دنیا و آخرت گردن نهاد هر دو جهانش را به باد داد . [ و پس از این سخن گفتارى بود که از بیم درازى و برون شدن از روش کارى که در این کتاب مقصود است نیاوردیم . ] [نهج البلاغه]
 
دوشنبه 95 اسفند 16 , ساعت 11:46 صبح

به نام خدا و برای خدا

در حالی که اضمحلال و فروپاشی لیبرالیسم اقتصادی سرمایه داری غرب به پایان خط رسیده و علمای اقتصادی غرب، بدنبال شکل گیریغ سیستم اقتصادی جدید هستند، اما حسن روحانی شاگرد تنبل دانشگاه کلدونین گلاسگو انگلستان!، بدون توجه به اتفاقات دنیای جدید، همچنان نسخه اقتصاد لیبرالی غرب را در پیش روی گذاشته و برنامه ششم توسعه و بودجه سال 96 کشور را تنظیم و جهت تصویب به مجلس ارائه و متأسفانه مجلس شورای اسلامی هم به همان مسیری که دولت اعتدال در پیش رویش قرار داده، به تصویب آنها پرداخت.

بر اساس قانون و شرایط خاص جهانی و تحریمهای فلج کننده علیه کشورمان، یگانه نسخه شفا بخش ایران، اجراء اقتصاد مقاومتی مبتنی بر نگاه به توانمندی داخلی و قدرت سازی مردمی-نظامی بوده، تا ملت ایران با وعده های پوچ و پوپولیستی چرخیدن سانتریفیوژها و چرخیدن چرخ اقتصاد مردم، در مذاکرت هسته ای، شرطی نشوند، ولی متأسفانه دولت اعتدال با گدائی در نزد کدخدا(آمریکا) متوهمانه مردم را شرطی، توانمندی داخلی را مختل و ملت را مأیوس و سرگردان نمود!

شاگرد تنبل "دانشگاه کلدونین گلاسگو انگلستان" (حسن روحانی)، به همراه تیم اقصادی، سیاسی و امنیتی خود، بدون توجه بهع حاکمیت نظام اسلامی و نقشه راه اقتصاد مقاومتی، از زمان شروع فعالیت، "استراتژی تغییر انقلاب اسلامی به جمهوری اسلامی" را با شعار "اسلام رحمانی و اسلام اعتدالی" برگزید و لذا اهداف ذیل را در صدر برنامه های خود قرار داد: 1-نرمش ذلیلانه در روابط خارجی، جایگزین نرمش قهرمانانه شد! 2-بی توجهی به توانمندی داخلی در همه شئون! 3-افزایش واردات افسار گسیخته کالاهای خارجی! 4-کاهش تورم، بدون توجه به رونق اقتصادی و اشتغال جوانان! 5-تضعیف قدرت ملی-نظامی! 6-مبارزه منافقانه با اسلام انقلابی! 7-توجه ویژه به جریان اشرافیت! 8-گسترش شبکه به هم تنیده مفاسد، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و امنیتی، با بکارگیری عناصری از فتنه گران و لیبرالهای غربزده و جاسوس!

برای آزادی کشور از دست لیبرالهای غربزده و غیرانقلابی، در برنامه کوتاه مدت، لازم است، این دُنبل چرکین فساد، در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 توسط ملت فهیم ایران جراحی گردد و در برنامه بلند مدت باید به "فرهنگ سیاسی" مطرح شده از سوی حجت الاسلام و المسلمین پناهیان در شام شهادت حضرت فاطم? زهرا(س) در حضور مقام معظم رهبری توجه کرد که گفتند: «تا "فرهنگ سیاسی" درست نشود، سیاست درست نمی‌شود، و تا سیاست درست نشود فرهنگ درست نمی‌شود!»

والسلام



لیست کل یادداشت های این وبلاگ